Μαγεία: Έτσι θα φτιάξεις την καλύτερη γέμιση γαλοπούλας που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Μία από τις καλύτερες παραδοσιακές  γεμίσεις που δίνει ακόμα περισσότερη γεύση στην  γαλοπούλα μεταμορφώνοντας την Ντίβα του γιορτινού τραπεζιού!
< Συστατικά:

700 γρ κιμά
50 γρ βούτυρο
1 κρεμμύδι ξερό
400 γρ ρύζι
500 γρ κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτηρι λευκό κρασί
50 γρ σταφίδες
50 γρ κουκουνάρι σωταρισμένο ελαφρά
200 μλ ζωμό κότας
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι φρέσκο

Οδηγίες:
Σωτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ρύζι, τα κάστανα, τις σταφίδες και το κουκουνάρι, τα μπαχαρικά κι αφήνουμε να σιγοβράσει και να μελώσει η γέμιση. Μόλις είναι έτοιμη, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και γεμίζουμε. την γαλοπούλα.

Σημείωση: Αυτή η συνταγή είναι για περίπου 4 κιλά γαλοπούλα.
Share on Google Plus
loading...

About

    Blogger Comment
    Facebook Comment