Μηλόπιτα και γιαούρτι

Η μηλόπιτα είναι ένα μεγάλο κλασικό της κουζίνας αρέσει καθόλου
. Δοκιμάστε την έκδοση με το γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, ελαφριά και νόστιμα
συστατικά
ΜΟΝΑΔΕΣ

Βούτυρο 50 γραμμάρια

50 γραμμάρια γιαούρτι λίπος

1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

2 αυγά

3 μήλα

Αλεύρι 100 γραμμάρια

30 γραμμάρια καλαμποκάλευρο

Ζάχαρη 100 γραμμάρια
1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
προετοιμασία

1) Να μαλακώσει το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα μπολ.

2) Συνδυάστε τη ζάχαρη και το mount με ηλεκτρικό μαστίγια.

3) Προσθέστε τα αυγά κρέμα βουτύρου, ένα κάθε φορά, συνδυάζοντας το επόμενο μόνο όταν η προηγούμενη αναμειγνύεται καλά. Ενσωματώστε το γιαούρτι, τη μαγιά και το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί.
4) Το λίπος και αλεύρι ένα μέσο ξινή μούχλα και trasferiscivi τη ζύμη. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε στη μέση,

5) Αφαιρέστε τον πυρήνα, στη συνέχεια κόβονται σε φέτες με ένα αιχμηρό boxcutter χωρίς εγγραφή τους μέχρι το τέλος. Καθορίζουν τη ζύμη μισό μήλο με τη στρογγυλή πλευρά στραμμένη προς τα πάνω, πιέστε τους ελαφρά με τους "βυθίζονται" στη ζύμη και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με κόκκους ζάχαρης.

6) Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό.
Share on Google Plus
loading...

About

    Blogger Comment
    Facebook Comment