ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Σε λευκό φέρετρο η σορός του Παντελίδη στο σπίτι -Πλήθος κόσμου θρηνεί

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς στο πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη
στη Νέα Ιωνία, για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, τη μητέρα του Αθηνά, τον πατέρα του Σταύρο και τα αδέρφια του Τριαντάφυλλο και Νίνο.

Η πιο δύσκολη στιγμή έφτασε, η στιγμή που υποδέχτηκαν την σορό του αγαπημένου τους Παντελή στο σπίτι που μεγάλωσε και που έμενε

τον τελευταίο καιρό αφού περίμενε να τελειώσουν οι ετοιμασίες στο σπίτι  που θα αγόραζε στα νότια προάστια. Από νωρίς το πρωί στο σπίτι βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, που δεν έχει λέιψει στιγμή από το πλευρό της οικογένειας. Φίλοι, συγγενείς, κόσμος που δεν τον ήξερε αλλά τον ένιωθε δικό του άνθρωπο... Όλοι εκεί!

Σήμερα και μέχρι αύριο το πρωί, θα πενθούν το άψυχο κορμί του τραγουδιστή και θα πρέπει να προετοιμαστούν για το ρίξιμο της αυλαίας.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη  θα γίνει το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο τραγουδιστή θα πουν αύριο στις 2 το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος.

Μάλιστα, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης του κόσμου στον τραγουδιστή που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, πριν την κηδεία (από τις 10 το πρωί) στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

Share on Google Plus
loading...

About

    Blogger Comment
    Facebook Comment