Είναι ένα γλυκάκι πανεύκολο, γρήγορο και για πολλά άτομα.
Συνταγή
1 ζαχαρούχο
1 φυτική σαντιγύ (στη πράσινη συσκευασία)
3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)
1 λίτρο γάλα
3 πακέτα πτι μπέρ
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπόλ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγύ.
Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
Σπάμε τα πτιμπέρ σε κομμάτια.
Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
Τέλος το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.

1 ζαχαρούχο
1 φυτική σαντιγύ (στη πράσινη συσκευασία)
3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)
1 λίτρο γάλα
3 πακέτα πτι μπέρ
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπόλ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγύ.
Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
Σπάμε τα πτιμπέρ σε κομμάτια.
Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
Τέλος το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.
Blogger Comment
Facebook Comment